09 January 2006

Rindu Semakin Jauh

hari nie kira2 dah seminggu lebey gwe kt sarawak..sbb dulu melayari internet sudah mjadi satu rutin harian dlm idup gwe..bila dah tak surf internet nie mcm org sasau aku rase..mcm ketagih dadah lak!!hehe..sempat jugak gwe bukak fster dan surf mana yg patut..yer lh masa cukup maa..rase pilu lak bila baca blog erdha bila dia ckp rindu kt aku n siap tulis all our memories masa selalu lepak sama2 dulu...i miss u toooooooo erdha..muahhx

kt sine gwe agak sebuk nk kena uruskn byk benda n byk spend time ngan family..yer lah dah 2 thn aku tk blk..nasib baik mak gwe faham yg aku dah convert muslim..allhamdulilah next week gwe akan berangkat ke kuching n stat kerja blk..agak takut arr nk mula idup baru..tapi gwe mmg bosan giler duk sine..bertambah2 rindu kt kwn2 di semenanjung terutamanya wina..i miss u so muchhh dear!! sob..sob..rindu nk tido ngan ko..lepak ngan ko..layan vcd sampai muntah kt umah ko..huhu really miss all the time that we spend together..lagi aku rindu kt syamah,maya,nick, meen,erdha n semua kwn2 yg selalu ngan aku..miss u guys so much..aku tk leh tahan duk kt sine thn dpn aku gerenti blk ker semenanjung..KL here i come..wakaka

lagi aku rindu yg teramat sgt kt ezuwan erdy..walaupn dia selalu myakiti hati dn perasaan ku..tapi gwe syg bangat kt dia..masih terbyg2 lagi masa last aku jumpa dia..that nite rase mmg sebak giler bila gwe nk blk..gwe tgk dia pun dh nangis..sedih nya :( hrp2 perpisahan sementara nie dpt meleraikn kekusutn diatr kita..yesssza

rindu semakin jauh..kdg2 manusia nie mmg pelik..bila sesuatu benda selalu berada dekat dgn kita..kita tidak akan mpedulikn nya..tapi bila benda tue dah hilang..baru la hdk mhargai dan merindu benda tuh..oleh itu berubah lah dari skrng..hargai semua benda yg berada disekeliling anda..anda akan dihargai sepertimana jugak..the end

2 comments:

aiya said...

erk.. rsa cam bru tuari aku jmpe ko.. lepak2 ngan ko bincang pasal bisnes.. rsa cam tuari gak aku tgok ko mbeli-belah kat pasar mlm umah aku tu.. mentekedarah xhengat.. sedey siot aku.. xde geng nk gi jln masjid india lg,, xde geng nk kutuk kak phyza secara bjemaah,, wah gue pn rindu sma lue..

JaSmIn said...

weh liza,pe kabar? gimane sih di swak? gwe pon sbenarnye tak bape nk rindu sgt ngan ko hahahah.. weh siyes beb,gwe asik teingat2 kt lor.dah mcm rind banget tau.slalunye ang la org yg buzz aku tiap kl pagi..skang da takde dah.. miss u babe..sob2