27 February 2009

oh!! rajin sungguh aku hari nie yer :)

Disebabkan aku sungguh rajin hari nie aku update majlis cukur rambut khalisha yang dh berkurun lama nya!! meh aku story sikit...

Linda & Alang hired aku ambik gambar tuk majlis khalisha FOC jer :p
lgpun diaorg kira cm adik beradik aku dah.
Masa kenduri kawen aku hari tuh diaorg gak byk tolong.
Nie kira cm balas blk arr :D
aku nie jakun sikit yer.
first time aku tgk kelapa kena belah2 cm tuh..hehe
bila la majlis nie nak start?? khalisha lapar dh niebabah, tolonggggg jgn potong rambut khalisha.
tolonggggg khalisha!!! somebody pls!!!ok tak nangis dah :) dpt susu dah :Dkhalisha pandang mana tuh?ok, khalisha pandang camera dah. smile :)
khalisha lapar lagi la. try masuk tangan lak.
nyum! nyum! sedap jugak ek
ha..ambik ko..sape suh comel sgt kan kena cium dh :p
comelnya ini dua olang. love.love
stop. stop please!! khalisha x mo posing dh.

the end :D

9 comments:

m r z ' 7 7 said...

comelnye dia!! :) geram k..
ni yg rs tak sbr nak baby baru ni klua ni..

orked said...

yg x dpt baby lagi nie..lagi x sabar..hehe

Lily.Lulu said...

cutenyaa baby
tembammmmmmm !!

:D

orked said...

rase nk geget pipi dia tiap kali nk cium..hehe

Wife to Firdaus Ghazali said...

org yg lum rezeki nak ada baby nih lagi la sayu...ee...sedeynya...

Mya said...

comey nyer anak alang!! biler la nak jumper deme lagi...pssstt....liza nanti kita try belah kelapa camtu nak??

orked said...

hahaha..tp kita wat design lain la..hehehe :p

MizzPhyz said...

nice pictures sis!

orked said...

thanks :D