27 February 2009

cuppacakes® by +wondermilk®

Selamat hari jumaat semua, disebabkan mood hujung minggu dh tiba, maka aku dengan malas nya nk wat keje hari nie..tgh aku blog hopping..aku terjumpa satu blog nie wondermilk®

wondermilk® cupcakes membuatkan aku teruja!!
design lawa-lawa lak tuh..
wondermilk® cupcakes jugak membuatkan aku
terasa nk belajar buat cupcakes bley!!

mcm mana nak wat cupcakes secantik wondermilk® nie ek??

**Jari baby: aku masak pun x lulus lagi, ada hati nk buat cupcakes lak..hahaha
***Sekian saja angan2 aku untuk hari nie. Terima kasih :)

10 comments:

AiYa said...

my dear, this will be the perfect gift for my besday tmrrw. uhuhu

orked said...

yolah nanti den baking utk ko yer!!

yg hitam2 sampai kt umah ko karang.

hahaha

m r z ' 7 7 said...

mmg cantik.. n sedap!

hahaha.. mummy.. manaleh notti, nnti baby dlm perut kick kan..
yaa..dush!

bile laa nak dpt gi tgk baby nik ni kan..

orked said...

baby asyik gerak2 jer skrng :)

tue arrr...den pun x tgk baby nik lagi nie..pyh tul..hish

Lily.Lulu said...

cuppacakes from wondermilk design dia mmg cantik2

but becareful tau ...
terlalu manisssss ..

makan 1 .. 2 yg mini cupcakes ok aje :)

orked said...

tue arr manis kan!!

x penah abis mkn sebijik cupcakes!!

suka design dia lebey!!

susudalambotol said...

tp cupcakenya terlalu mahal la awak.

orked said...

tau. mahal

sbb tue angan2 nk belajar buat cupcakes mcm tuh:p

hahaha

MizzPhyz said...

cobe la ko try buat-nak juge beta rase! ehheehee

orked said...

hahaha...takut korang sakit perut lak :p