19 December 2005

weekend @ Ipoh

aku pun tak tau knape aku leh tergerak hati nk bukak blog nie..kalo sebelum bukan main payah lagi si nick aka hasnani ajak aku masuk blog nie..bukannya apa runsing nk buat semua nie..mcm buang masa pun ada..tapi lama2 seronok lak aku tgk blog si nick..dah mcm dairi lak aku tgk..

jumaat lepas 16/12/2005 sudah sekian lama aku tk kuar dari KL excited sungguh aku ikut wina blk ipoh..kitaorg tolak gie ipoh kira2 jam 10.00 mlm...sampai kat sana lebey kurang kul 12.00 la..gie mkn jap kt kedai kelantan..berbeza sungguh ipoh ngan KL cuma pemandu kat sana agak mcm hampeh la...suka hati mak bapak diorg jer bawak keta..huh!! sampai kt umah wina dpt main ngan kucing dia..yg selama nie aku tgk kat gambar jer..punyer lah geram, aku rase nk gigit jer..abis tangan aku kena cakar ngan ati..haha!! kitaorg lepak sampai pagi..jam brape aku terlelap aku pun tk sedar..tau2 aku dh tido!!

esoknya pulak sabtu 17/12/2005 tgk short film U-WEI SAARI bertajuk Sepohon Rambutan Indah Kepunyaan ku di Tanjung Rambutan..akan ku ceritakan di blog yg seterusnya yer..Raja Azmi pun datang mlm tuh..opss hampir terlupa Dato' Lat pun turut hadir pada mlm tersebut..

18/12/2005 tengah malam besday wina my lovely friends..Hepi besday wina..wish u good luck n hepi always..love ya!! sempat jugak aku merasa char keow teow ipoh..sedap tak ingat..rase sekali nk lagi..haha esok nya sepanjang hari aku membadak..yg tak best nya aku kena selsema lepas blk dari tgk short film..blk KL kul 10.30 mlm sampai kul 12.30 mlm sempat behenti kt Tapah i guess tk ingat lak mana..hehe, weekend yg best gak bg aku..Thanks wina, kak Leen, aunty Rubee and pete..

3 comments:

aiya said...

pegi x ajak aku... wuahahhaha.. "sepohon pokok rambutan kesayangan ku di tanjung rambutan" melopeh den nk tgok citer nih.. kijem ekau nih liza.. kijam

JaSmIn said...

best ke citer pokok rambutan tu? hohhohoh :) welcome to da club
weh liza, aku pon ade blog, tak mau tgok ka?? hahahaa

Dhani said...

hai liza. kalo nak gi YKP lagi, jgn lupa invite gue skali yek. :P. hehe.